Engelendiamant
Bronhealing-opleiding
Kristalcursus
Onlinecursus
Gevleugelde-Voeten
Crystal-Awakening
Engelendiamant voor kinderbegeleiders
consulten
Wie is Mieke meer info
Kristallen Poort
kalender
webshop
media
over-ons
contact
Nieuwsbrief

Español

English

Français

Nederlands

Italiano

Deutsch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

Sed diem nonummy nibh euismod tincidunt

St lacreet dolore magna aliguam

Ut wisis enim ad minim veniam

quis nostrud exerci tution ullam corper suscipit lobortis

nisi ut aliquip ex ea commodo consequat

Lorem

Ipsum

Dolor

Sit

Amet

Mieke Michielsen bezielster van Kristallen Poort

Video "de Kracht van Gevoeligheid" door studenten filmregie: zie onder

Mieke Michielsen - Kristallen Poort - De Hulsten 48 - 2980 Zoersel - 03 658 65 96 - info@kristallenpoort.be
Copyright. Niets uit deze website mag zonder toestemming gekopieerd worden.

Mieke Michielsen: de kracht van gevoeligheid from Kristallen Poort on Vimeo.

Mieke is werkzaam vanuit de kwaliteit van het hart en erkent na 30 jaar ervaring het grote belang van zelfontplooing, diepgaande healing, samenhorigheid en een fijne, zuivere afstemming met de Bron.

Sinds begin jaren '90 bouwde zij een intens Bronhealingwerk op met kristallen, Engelen, Lichtmeesters, Moeder Natuur en geïnspireerde schilder- en schrijfkunst. Plots eind jaren '90 werd ze verrast door een  verbazingwekkend bezoek met oproep vanuit de Engelensfeer om op een diepgaande manier met hen samen te werken. Hieruit groeide begin 2000 haar unieke jaartraject Engelendiamant® met Engelen initiaties, gegoten in een 12 stappen proces- en de jaaropleiding kristalhealing. Degelijke kennis gecombineerd met intuïtieve voeling zorgt voor een ervaringsgericht gebeuren waarin iedereen eigen talent en stijl kan ontwikkelen.

In 2012 startten- eerst in het Engels- de Angel Diamond Bronhealing modules met de sublieme combinatie Engelen en Kristallen. Het neusje van de zalm! De benadering is vernieuwend en praktisch in zijn eenvoud die onmiddelijk naar de kern gaat. Vanaf 2020 zijn een groot deel van deze trajekten in online cursus gegoten, zodat nog meer mensen ervan genieten.

Korte ondersteunende workshops zoals oa. 'Gevleugelde hart/voeten/vrouwen/klanken', 'Kinderdiamant', 'Golden Diamond' en  'Gouden Hart Liefdesbad'  brengen innige healing en verrijking.

In ruim 30 jaar hebben duizenden mensen in Vlaanderen, Nederland en andere Europese landen de vruchten van deze projekten genoten. Mieke beschouwt zelfontplooiing als de beste bijdrage tot wereldwijde harmonie.

Vele jaren heeft zij deeltijds haar talenten ten dienste gesteld in het belang van wereldwijde organisaties (US- reiki- India) tot de Bron haar leidde tot het volledig toewijden aan haar eigen werking. Een aantal door haar opgeleide mensen vormen ondertussen het 'Healer Team', 'Gouden Hart Team' en 'Cursus Team'.

De boeken “Kristallen Poort”, "Gevleugeld Hart", "Kinderdiamant" en de 12 sets Engelenkaarten box "Engelendiamant" zijn uniek zelfhealing materiaal voor iedereen en tegelijk handig voor cursisten om zich verder te verdiepen. Meditatie-CD’s en DVD's zijn gecreëerd op vraag van mensen die Engelenliefde ervaren door Mieke’s stem: rustgevend, warm en licht!  Haar auteursnaam voor sommige publicaties is Maria Kanjana.


"KRISTALLEN POORT" is op de eerste plaats een poort naar jeZelf! Ik help je graag je hart openen en begeleid je om in alle puurte en eenvoud jezelf ruimer te verkennen!

Een poort is vrouwelijk en kristal is licht en vredig. Ik hou van natuur en haar feeënkringen, verwijl graag bij water, oude bomen, bloemen en kristalsprankel. In de natuur gaat mijn Engelbewustzijn het meest open en voel ik een positief effect naar al wat leeft! Schoonheid, muziek, mystieke kunst, harmonie en poëtische verfijning is iets waar ik me graag in koester en waar ik in floreer. Maar waar leven confrontatie bracht of beproeving, wist ik er ook nog wel iets kostbaars uit te kristalliseren.

Ontzettend dankbaar ben ik naar mijn dappere ouders en leraren, mijn fantastische partner, wijze kinderen en sprankelende kleinkindjes, mijn vrienden die mij graag zien zoals ik ben. Veel heb ik te danken aan de talrijke mensen die ik mag begeleiden en zien openbloeien- want samen groeien we en hebben we plezier!

Wie zou ik zijn zonder de Engelen en hun wijze steun? En de Lichtgezellen zoals oa. Jezus en Maria?

Zij droegen mij wanneer ik het even niet meer zag zitten, wanneer het leven me hard leek of ik niet werd begrepen. Zij hielpen mij gelouterd worden en gaven mijn leven merkwaardige wendingen. Met hen ga ik buiten mijn confortabele oevers en ben ik meer dan ik kan zijn! Met die steun bewegen wij ook allen samen -door de barensweeen heen - naar de nieuwe "kristallijnen tijd". Samen bouwen we een gouden harmonie op vleugels van vertrouwen en stevig in onze "schoenen" staande!

Zo krijgt gans de schepping vorm als een juweel:  "ENGELENDIAMANT", dat compleet is en tegelijk ook in constante evolutie. Ik kan niet anders dan toegewijd zijn en er van genieten elk moment!

Welkom om mee het "Gevleugeld Hart" handen en voeten...en "body" te geven! Mieke

Lees meer: studies & vorming