Engelencursus
Bronhealing-opleiding
Kristalcursus
Engelenmeditaties met Bronzegening
Crystal-Awakening
Engelendiamant voor kinderbegeleiders
Webinars
lakoena
consultenWie is Mieke meer info
Start
kalender
webshop
media
Angel-Diamond
over-ons
contacty
Nieuwsbrief

Español

English

Français

Nederlands

Italiano

Deutsch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

Sed diem nonummy nibh euismod tincidunt

St lacreet dolore magna aliguam

Ut wisis enim ad minim veniam

quis nostrud exerci tution ullam corper suscipit lobortis

nisi ut aliquip ex ea commodo consequat

Lorem

Ipsum

Dolor

Sit

Amet

Mieke Michielsen bezielster van Kristallen Poort

Video "de Kracht van Gevoeligheid" door studenten filmregie: zie onder

Mieke Michielsen - Kristallen Poort - De Hulsten 48 - 2980 Zoersel - 03 658 65 96 - info@kristallenpoort.be
Copyright. Niets uit deze website mag zonder toestemming gekopieerd worden.

Mieke Michielsen: de kracht van gevoeligheid from Kristallen Poort on Vimeo.

Mieke is werkzaam vanuit de kwaliteit van het hart en erkent na meer dan 25 jaar ervaring het grote belang van zelfontplooing, groepsdynamiek, samenhorigheid en een fijne, zuivere afstemming.

In de jaren '90 bouwde zij een intens healingwerk op met kristallen, de Engelensfeer, de Meesters en geïnspireerde schilderkunst. Plots werd ze verrast door een  verbazingwekkend "bezoek" met oproep vanuit de Engelensfeer om een Engeleninwijdingsprojekt te starten. Hieruit groeide begin 2000 haar unieke jaartraject Engelendiamant® met Engelen initiaties, gegoten in een krachtig 12 stappen proces.  Naast deze Engelencursus- die al 18 jaar succesvol stroomt- is ook de jaaropleiding kristalhealing één van Mieke's specialiteiten. Degelijke kennis gecombineerd met intuïtieve voeling zorgt voor een ervaringsgericht gebeuren waarin ieder de eigen talenten en stijl kan ontwikkelen.

Sinds 2012 is er ook een weekendopleiding Angel Diamond Bronhealing met de wonderlijke combinatie Engelen en Kristalenergie. Het neusje van de zalm! De benadering is vernieuwend en praktisch in zijn eenvoud die  onmiddelijk naar de kern gaat.

Korte ondersteunende workshops zoals oa. 'Gevleugelde hart/voeten/vrouwen/klanken', 'WE Kinderdiamant', 'Golden Diamond initiaties' en  'Lichtcirkels' brengen zowel voor beginners als gevorderden diepgaande healing en verrijking.

In ruim 25 jaar hebben duizenden mensen in Vlaanderen, Nederland en andere Europese landen de vruchten van deze projekten genoten. Mieke beschouwt het voeden van zelfontplooiing en welzijn in een hartelijke familiale sfeer als de beste bijdrage tot wereldwijde harmonie en vernieuwing. Vele jaren heeft Mieke deeltijds haar talenten ten dienste gesteld in het belang van andere organisaties (US- reiki- India) tot de Bron haar leidde tot het volledig toewijden aan haar eigen werking. Een aantal door haar opgeleide mensen vormen ondertussen het 'Healer Team'.

De boeken “Kristallen Poort”, "Gevleugeld Hart", "Kinderdiamant" en de 12 sets Engelenkaarten box "Engelendiamant" zijn uniek zelfhealing materiaal voor iedereen en tegelijk handig voor cursisten om zich verder te verdiepen. Meditatie-CD’s en DVD's zijn gecreëerd op vraag van vele mensen die Engelenliefde ervaren door Mieke’s stem: rustgevend, warm en licht! Haar auteursnaam voor sommige publicaties is Maria Kanjana.


"KRISTALLEN POORT" is op de eerste plaats een poort naar jeZelf! Ik help je graag je hart openen en begeleid je om in alle puurte en eenvoud jezelf ruimer te verkennen!

Een poort is vrouwelijk en kristal is licht en vredig. Ik hou van natuur en haar feeënkringen, verwijl graag bij water, oude bomen, bloemen en kristalsprankel. In de natuur gaat mijn Engelbewustzijn het meest open en voel ik een positief effect naar al wat leeft! Schoonheid, muziek, mystieke kunst, harmonie en poëtische verfijning is iets waar ik me graag in koester en waar ik in floreer. Maar waar leven confrontatie bracht of beproeving, wist ik er ook nog wel iets kostbaars uit te kristalliseren.

Ontzettend dankbaar ben ik naar mijn dappere ouders en leraren, mijn fantastische partner, wijze kinderen en sprankelende kleinkindjes, mijn vrienden die mij graag zien zoals ik ben. Veel heb ik te danken aan de talrijke mensen die ik mag begeleiden en zien openbloeien- want samen groeien we en hebben we plezier!

Wie zou ik zijn zonder de Engelen en hun wijze steun? En de Lichtgezellen zoals oa. Jezus en Maria?

Zij droegen mij wanneer ik het even niet meer zag zitten, wanneer het leven me hard leek of ik niet werd begrepen. Zij hielpen mij gelouterd worden en gaven mijn leven merkwaardige wendingen. Met hen ga ik buiten mijn confortabele oevers en ben ik meer dan ik kan zijn! Met die steun bewegen wij ook allen samen -door de barensweeen heen - naar de nieuwe "kristallijnen tijd". Samen bouwen we een gouden harmonie op vleugels van vertrouwen en stevig in onze "schoenen" staande!

Zo krijgt gans de schepping vorm als een juweel:  "ENGELENDIAMANT", dat compleet is en tegelijk ook in constante evolutie. Ik kan niet anders dan toegewijd zijn en er van genieten elk moment!

Welkom om mee het "Gevleugeld Hart" handen en voeten...en "body" te geven! Mieke

Lees meer: studies & vorming