Kristallen Poort
Kristallen Poort
kalender
webshop
media
over-ons
contact
Nieuwsbrief
Films


Inspiratie en healingmeditaties

Je vindt inzicht rond de huidige periode via mijn Astroduidingen op dit YouTube kanaal

Meer rustgevende meditatieve video's vind je hier.

Audio-bestanden (onderaan) op smartphone beluisteren: "listen in browser"


ONTVANKELIJK ZIJN


"Ik leg een witte lelie, een bloem van Licht, als een schitterende kelk in je hart! Zo word je ontvankelijk voor de stilte en het wijze weten binnenin. Zo proef je de eenvoud van zijn, in tedere aandacht. Je bent zo mooi! Wat ook je beleving is in dit moment, Lieveling, de liefde van je Ziel verspreidt zich als kostbare zoete geur, onophoudelijk!"

Boodschap van Maria


'Ik zegen de prachtige Vleugels van je Hart lieve menselijke Engel. Voel je vrij je sprankelende Liefde te ervaren die zindert in al je cellen en blij uitstraalt naar al wat leeft. Je kan ook bewust met je Vleugels jezelf omhelzen en koesteren in een wellness- cocon. Voel maar, Lieveling, hoe heerlijk dit is! Zo kan je innig genieten van je eigen lichtkleuren en stil luisteren naar het wijze weten van je Hart!'


Boodschap van Maria


Je kent wel het sprookje van roodkapje en de boze wolf! Kijk hoe het zich afspeelt in jou en in de wereld. Het onbevangen frisnieuwe en de donkere dreigende schaduw. Het oude systeem dat ziek is... En de jager, herken je die ook in jezelf? De bevrijder, de dappere spirituele krijger?

Soms projecteert een mens het ene of andere facet op de omgeving maar ze zitten allemaal in ons! Door kristalhelder met humor te onderzoeken maak je grote groeistappen!

HET HOOGSTE WAT JIJ KAN DOEN


"Weet je wat het allerhoogste, edelste is wat jij voor jezelf en de wereld kan betekenen? Erken en bewonder de gouden goedheid en schoonheid in je eigen hart en dat van anderen! Zo eenvoudig, Lieveling! Je weet dat wat je aandacht geeft, groeit! Geniet ervan, en weet, wij zien jullie en gans moeder aarde schitteren in Gouden Glans van pure liefde!"

Boodschap van Aartsengel Michaël!


In plaats van het 'nieuwe normaal" zou ik eerder spreken van een ontdekkingstocht naar en bouwen aan een 'nieuwe harmonie'!

Nieuw potentieel openbaart zich, wijze initiatieven krijgen vorm.

Terwijl we ons steentje bijdragen aan verdere helende reset, is het belangrijk de nieuwe vlinder te koesteren, geduldig en zorgzaam, tere vleugels die sterker worden.

Stralend, vrij, wijs, veerkrachtig en vindingrijk!

Als Healer is het voor mij gewoon om een instrument van vrede te zijn. Mijn hart voelt dan als een meer van mededogen! Niet omdat er iets niet ok is of ik denk dat de wereld moet veranderen, maar eenvoudig omdat dit mijn natuur is. Zo naturel als de vogels hun bekje openen en heerlijk fluiten, gaat mijn hart als een poort open en sluist Engel Rafaël en ook Maria, ja, Bronmedicijn als een genezende balsem in de openliggende wonden van de wereld. In 2 maanden 'lock down' is er heel wat trauma zichtbaar, voelbaar. We zijn met zijn allen in een diepgaand proces. Iedereen gaat daar anders mee om. Heilzaam te beseffen dat ieder maar een deeltje van dé waarheid ziet! Als jij bent zoals ik, nodig ik je uit om mee een instrument van healing te zijn. Het is sowieso ook voedend voor onszelf en Moeder Aarde jubelt er om!

Luister als jou dat een steun mag zijn naar mijn Gouden Hart meditatie! Namaste!!


In zacht en kracht, in spel en toewijding, in lieflijke vrede en pittige uitdaging, lacht het leven ons toe in elk moment. Het kristallijnen hart in moeder aarde, het kristallijn in jou en in al wat leeft sprankelt in weldadige liefdesfonteinen! Voel je dat?

Leef met passie alsof alles in jouw handen ligt, jouw keuze bepalend is. En tegelijk ontspan, deinend met de levensgolven mee van Groot Mysterie en haar magische ordening die altijd het beste met jou voor heeft!

Bij deze Mandala die ik maakte bij de bijzondere Wesak Volle Maan (donderdag 7 mei) zend ik je zonnige liefdesstralen!

Met de ogen van mijn hart zie ik een wereld waar mensen samen bouwen aan welzijn en levenskwaliteit, waar plezier en vrijheid is, gedragen door warme zorgzaamheid en medegevoel. Ik zie een speelbord vol fantastische mensen met dezelfde gevoelens en hetzelfde diep verlangen om gelukkig te zijn! Ik zie een wakkere wereld zonder partijen, zonder vakjes of scores, zonder trappen of cijfers om te streven, ook niet van 3 en 5 of 7 D of G, een wereld zonder hoger en meer!

Ik zie een wereld waar ieder gelijkwaardig is en verschillen elkaar verrijken als facetten van een grote diamant. Geen top, dus geen top down, maar participatie en samenwerking. Ik zie een wereld zonder leiders maar wel inspirators die gist zijn in het deeg. Ze lopen niet in de kijker maar hun bezieling geeft essentiele zuurstof. Ze zijn in staat om in stilte van de zandkorrel in de oester een parel te maken.

Ik zie een wereld waar dieren, bomen, wateren en mensen, ja alles evenwaardige magische expressies zijn van de Bron en in harmonie met elkaar genieten. Ik zie een wereld vol respect en stil ontzag, een wereld die een geliefd juweel is in de oerdans van de sterren, het troetelkind van de kosmos in haar oerwijze wieg! Ik zie...!


Open je voor de kristallijn energie van de nieuwe tijd!

Het is al in jouw hart en sprankelt als een frisse Bron die jouw dorst lest!

Creëer stilte en aandacht, ja net zoals wanneer je een zuivere tedere bloem bewondert. Want het is al in al je cellen, het is de essentie van wie jij bent.

Adem er voluit in door! Zoek niet buiten jou wat vol mysterie opbloeit in jouw eigen wezen. Baad jezelf zo ten volle in jouw puurte. Hier is de enige houvast die echt is!

Het mooie is dat wanneer je dit doet je deze puurte weerspiegeld ziet om je heen.

Je merkt hoe prachtig alles is geleid in synchroniciteit!

Doorstraal jezelf helemaal met Violet Licht voor bevrijding van onbewuste lading! Dieptereiniging! Neem 5 min. tijd, samen met je Engelteam, en relax.

In het ritme van je adem laat je Violet opgloeien vanuit je hartchakra, tot het je helemaal doortrilt en omvat. Zuiver vooral ook je gronding. Zucht maar eens goed en bevestig: ik laat los! Ik kies voor Liefde, die transformeert. Ik vertrouw de vernieuwing vanuit mijn Ziel. Zie deze als een prachtige Lichtvlinder in jou!

Laat het Violet zinderen in je relaties en huis; merk hoe het als golven over de aarde pulseert. Innig mededogen geneest! Hou je aandacht vooral gecentreerd in jezelf. Komen er andere helende kleurvibraties, laat zijn. Het is fijn als Elfje op te gaan in een magische Violette Bloem! Maar het werkt ook non-visueel. Vertrouw je weten, focus, je liefdevol koesteren in eenvoud! Bedank en strijk over je lichaam van top tot teen!

Astroduiding april 2020

Diamantvisie, een nieuw samenlevingsmodel

Gouden Hart Liefdesbad

Beschermen en rust hervinden

Eerste Boodschap van Maria

Tweede Boodschap van Maria

Derde Boodschap van Maria

Wat is het positieve dat voor jou de huidige Corona crisis tot nu toe heeft gebracht?

De bedoeling is niet de lastige, pijnlijke aspecten weg te schuiven. Deze voelen, heeft ook waarde...

Stil staan bij 'wat heeft dit mij voor goeds gebracht' en dit met elkaar delen kan ons al een stuk richting geven naar de vernieuwing, zowel persoonlijk als maatschappelijk.

Voor mij is dit positieve: meer rust en me-time, plus grote dankbaarheid dat ik leef en kan genieten van het aards mooie in en om me heen! En jij?

Een positieve bijdrage aan algemeen welzijn is je weldoende kennis/ervaring te delen, bvb wat holistische zorg betreft.

Hier een handvol steentjes die je natuurlijke immuniteit ondersteunen en bovendien helpen in je centrum van rust te zijn! Amber, tijgerijzer, carneool, zonnesteen, heliotroop, pyriet...De eerste is nu mijn favoriet!

Wie weet heb jij het steentje dat bij je past in huis! Laat het je vriend zijn, laat de natuur je helpen je kracht boven te halen!

In een volgende post heb ik nog beetje info over kruiden/ voeding, maar volg alvast je eigen weten!

Angst is niet slecht! Het is enkel een signaal dat jouw aandacht wil! Verbind het met je hart en je gezond verstand, dan onthult het je een boodschap. Beter dan te onderdrukken, weg te lachen..

Geef het gevoel ruimte, adem er doorheen, omhels het als een kind. Dan vormt die zwaarte, die 'knoop', zich geleidelijk om tot iets waar je wat aan hebt en anderen ook, bvb een inzicht, een alertheid, een grens, een zorgzame keuze/actie. Dat geeft rust en dan stroomt je basale energie nog beter en is je liefde goed geaard. Liefde verspreiden in het uitstralen is makkelijk! In woorden ook! Concreet handelen, in elke context, vanuit liefde, is de grote uitdaging! We zijn allen heel goed bezig!

Hierboven vertelde ik over stenen die ons natuurlijk immuunsysteem kracht bij zetten. Regelmatig een kopje thee van verse gember en/of look, met limoen, ev. gezoet met honing of esdoornsiroop, is ook een aanrader. Echinacea en/ of propolis versterkt ook. Etherische olie die ik zelf ook benut is de combinatie: citroen, eucalyptus globulus, ravensara en rode tijm- om te verdampen in de kamers. Geen must, maar ik vind het sowieso fijn tijdens de winterperiode.

We mogen met zijn allen van rups naar vlinder evolueren en dat kan voor sommigen beetje spannend zijn, maar brengt iets moois tevoorschijn!

Ik mag je Zegeningen zenden vanwege Engel Rafaël, hoeder van gezondheid en Engel Zadkiël, hoeder van grote transitie!

Mieke Michielsen - Kristallen Poort - De Hulsten 48 - 2980 Zoersel - 03 658 65 96 - info@kristallenpoort.be
Copyright. Niets uit deze website mag zonder toestemming gekopieerd worden.

Español

English

Français

Nederlands

Italiano

Deutsch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

Sed diem nonummy nibh euismod tincidunt

St lacreet dolore magna aliguam

Ut wisis enim ad minim veniam

quis nostrud exerci tution ullam corper suscipit lobortis

nisi ut aliquip ex ea commodo consequat

Lorem

Ipsum

Dolor

Sit

Amet