Engelendiamant
Bronhealing-opleiding
Kristalcursus
Onlinecursus
Gevleugelde-Voeten
Crystal-Awakening
Kinderdiamant
consulten



Kinderdiamant

Kristallen Poort
Kristallen Poort
kalender
webshop
media
over-ons
contact
Nieuwsbrief

Praktisch        © 416 blz groot formaat (A4), full colour.

                        ISBN 9789081281638

prijs                 €29,90 (gratis verzending!)

bestel              via e-mail + overschrijving

                        op rekening Kristallen Poort

                        IBAN = BE89 7310 0467 6785

Kinderdiamant, verhalen voor de hele familie. door Mieke Michielsen


Dit boek met een grote waaier verhalen voor klein en groot is ideaal als “familieboek”. Iedereen kan zich er in herkennen! Het is een warme "life coach" voor levenskwaliteit en een bron van inspiratie.

Sprookjes en voorleesverhalen spreken tot het kind in ons dat geluk vindt in kleine dingen en van nature op zoek is naar wat smaak geeft aan ons leven. In kracht en kwetsbaarheid is dit onze kostbare diamant die gekoesterd mag worden net als die schatten van kinderen die ons omringen.

Kinderdiamant bundelt verhalen voor verschillende leeftijden, per hoofdstuk geschikt. Het raakt alle facetten van het leven aan, leuke en minder leuke. Sprookjes halen ieders wijsheid en sprankel naar boven. Wat kunnen we daarvan genieten!

En, we putten er ook troost en kracht uit te midden uitdagingen. Bij een deel van de verhalen staan inspirerende en praktische tips om thema’s uit te diepen. Een speciaal deel voor jongeren en volwassen begeleiders geeft tools mee om te bouwen aan welzijn van lichaam en geest. Tover alvast ook maar een set kleurpotloden tevoorschijn! Bekijk de inhoudstafel hier

Super Tip: workshop Kinderdiamant die de thema's van het boek uitdiept en concretiseert. Ideaal voor iedereen die familiaal of beroepsmatig begaan is met het welzijn van kinderen. Info

Feedback

  • Via ons Vrouwengroepje kwam uw prachtige boek KINDERDIAMANT ter sprake en ik kreeg het in handen! Wat een parel! Ik ben zelf Kindercoach en ben actief met ons Kinderproject STER! Ik wens jouw boek dus graag te bestellen! HW
  • Dikke proficiat wensen met je prachtig boek!! Het is heel toegangkelijk, zowel voor de kinderen als voor ouders. Zelf ga ik er ook nog wat ideeën uithalen die mezelf ook nog kunnen helpen. AJ
  • Jouw boek is een meesterwerk zo mooi. Dank je wel hoor, er zijn geen woorden voor!
  • Ik kreeg gisteren jouw boek “Kinderdiamant” cadeau. De titel is zo mooi, want het is én voelt ook als een diamant! Toen ik het doorbladerde, voelde ik heel intens de vrolijke en helende energie. Het verbond me letterlijk met mijn engelen-energie.  Het ontroert en inspireert me...! Meer en meer synchroniciteiten verschijnen op “mijn weg”, zoals jouw boek, en ik koester ze zo! D.M.
  • Het boek is prima aangekomen. Dankjewel! Het ziet er prachtig uit. Dit boek is te mooi om in de boekenkast te staan. Ik leg het op een speciaal plekje zodat ik het regelmatig bij me kan pakken. Zeker weten, hier gaan we samen met de familie nog vele uurtjes genot van hebben. G.V.
  • proficiat voor dit prachtig werk,  ik vind het schitterend... en zo'n mooie tekeningen en verhalen. Dank je wel,  zal ik kunnen gebruiken in yoga en meditatielessen. K.G.
  • Keimooi boek Kinderdiamant, ik snuisterde er al eens in. Ik kijk er al naar uit om samen met dochtertje van vriendin er doorheen te bladeren en samen te genieten. K.D.
  • Het nieuwe boek is hier met open armen ontvangen. Wat is het mooi geworden! De kinderen vinden het zeer toegankelijk; de vormgeving, de grootte van het boek, de Liefde, de omslag: kinderen houden niet van hard, zij willen zacht voelen, het voelt zo fijn, ze kunnen lekker bladeren en dat is helemaal overgekomen. Een van hen heeft het boek zelfs mee naar bed genomen. Mijn complimenten voor de layout: echt top! J.R.
  • Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop  de verhalen geschreven en geïllustreerd  zijn in jouw prachtige nieuwe boek Kinderdiamant, maar ook hoe het tot stand gekomen is en met welke gedachte!!! Geweldig!! Ik zou het erg graag  in m'n bezit willen hebben en hoop dat ik het bij u kan bestellen. EvdL

Mieke Michielsen - Kristallen Poort - De Hulsten 48 - 2980 Zoersel - 03 658 65 96 - info@kristallenpoort.be
Copyright. Niets uit deze website mag zonder toestemming gekopieerd worden.